Termékeink

Cégünk hajtóműkínálatában jelenleg kétféle csigahajtómű-típus, és egy motoros homlokkerekes hajtómű szerepel. Az építőszekrény elvnek köszönhetően ezek a hajtóművek egymással összeépíthetőek, így igen sokféle hajtásvariációt tudunk velük megvalósítani.

 

Motoros hajtóművek

Két ill. háromlépcsős motoros hajtómű talpas vagy peremes kivitelben. Igény szerint robbanásbiztos- vagy Dahlander- motorral, fékkel szerelve. Elrendezés szempontjából a kimenő tengely helyzete egyaránt lehet vízszintes vagy függőleges.

Motoros hajtóművek – letöltés (pdf)

 

Csigahajtóművek, N-sorozat

Egylépcsős álló helyzetű csigahajtómű, talpas kivitelben. Szabad tengelyvéggel, egy- vagy kétoldalas kihajtással. Igény szerint hengeres- ill. csigakerék-előtéttel megnövelhető az áttétel és nyomatéktartomány. A hajtómű megfelelő hűtését axiálventillátor biztosítja. Hosszan tartó nagy igénybevételekhez különösen javasolt.

Csigahajtóművek – letöltés (pdf)

Csigahajtóművek, KCS-sorozat

A KCS-csigahajtómű család jelenleg a legjobban variálható típusunk. Az egylépcsős csigahajtómű áttételsorozata az N-hajtóművekével megegyező, azonban az építőszekrény elvnek köszönhetően akár 1:12000-es módosítást is meg tudunk valósítani vele. A legfontosabb előnye viszont az, hogy a kialakítása és az elrendezése  igen sokféleképpen variálható.

Alapkivitel tömör tengelyvéggel

MKCS-O1 Álló talpas kivitel, vízszintes helyzetű kimenőtengely szabad tengelyvéggel. Igény szerint motorral, fékkel, csőtengellyel szerelve.

MKCS-O2 Kimenőoldali kikötéssel rögzített hajtómű, vízszintes helyzetű kimenőtengellyel. A bemenő tengely és a kikötőkar helyzete tetszőleges lehet, igény szerint motorral, fékkel, csőtengellyel szerelve.

MKCS-O5 Ez a típus variálható a legsokoldalúbban. Üzemi helyzete vízszintes és függőleges egyaránt lehet. Egyoldalas, vagy dupla kihajtás szabad tengelyvéggel ill. csőtengellyel. A kimenő oldalon peremes toldattal rögzíthető a hajtómű.

Csőtengelyes kivitel