Termékeink

Cégünk hajtóműkínálatában jelenleg kétféle csigahajtómű-típus, és egy motoros homlokkerekes hajtómű szerepel. Az építőszekrény elvnek köszönhetően ezek a hajtóművek egymással összeépíthetőek, így igen sokféle hajtásvariációt tudunk velük megvalósítani.

Figyelem: A honlapunkon található valamennyi műszaki adat tájékoztató jellegű, melyek megváltoztatásának jogát előzetes bejelentés és értesítés nélkül fenntartjuk. A gépelési hibákból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.
Ajánlatot, műszaki adatot, megoldást, javaslatot csak az üzemeltetési körülmények egyeztetése után adunk írásban.

 

Motoros hajtóművek

Két ill. háromlépcsős motoros hajtómű talpas vagy peremes kivitelben. Igény szerint robbanásbiztos- vagy Dahlander- motorral, fékkel szerelve. Elrendezés szempontjából a kimenő tengely helyzete egyaránt lehet vízszintes vagy függőleges.

Motoros hajtóművek – letöltés (pdf)

Csigahajtóművek, N-sorozat

Egylépcsős álló helyzetű csigahajtómű, talpas kivitelben. Szabad tengelyvéggel, egy- vagy kétoldalas kihajtással. Igény szerint hengeres- ill. csigakerék-előtéttel megnövelhető az áttétel és nyomatéktartomány. A hajtómű megfelelő hűtését axiálventillátor biztosítja. Hosszan tartó nagy igénybevételekhez különösen javasolt.

Csigahajtóművek – letöltés (pdf)

Csigahajtóművek, KCS-sorozat

A KCS-csigahajtómű család jelenleg a legjobban variálható típusunk. Az egylépcsős csigahajtómű áttételsorozata az N-hajtóművekével megegyező, azonban az építőszekrény elvnek köszönhetően akár 1:12000-es módosítást is meg tudunk valósítani vele. A legfontosabb előnye viszont az, hogy a kialakítása és az elrendezése  igen sokféleképpen variálható.

Alapkivitel tömör tengelyvéggel

MKCS-O1 Álló talpas kivitel, vízszintes helyzetű kimenőtengely szabad tengelyvéggel. Igény szerint motorral, fékkel, csőtengellyel szerelve.

MKCS-O2 Kimenőoldali kikötéssel rögzített hajtómű, vízszintes helyzetű kimenőtengellyel. A bemenő tengely és a kikötőkar helyzete tetszőleges lehet, igény szerint motorral, fékkel, csőtengellyel szerelve.

MKCS-O5 Ez a típus variálható a legsokoldalúbban. Üzemi helyzete vízszintes és függőleges egyaránt lehet. Egyoldalas, vagy dupla kihajtás szabad tengelyvéggel ill. csőtengellyel. A kimenő oldalon peremes toldattal rögzíthető a hajtómű.

Csőtengelyes kivitel